sâmbătă, 26 septembrie 2009

Sfintirea lu' peste prajit,clasa a 12-a si revenirea la monotonie

Imi pare rau pt aceasta pauza luuunga,in care nu am mai scris nimic.Asta e,se mai intampla.Am vrut,la inceput,sa fac o pauza,sa astept sfintirea lu peste prajit Ioanichie,peste prajit Neagoe Basarab si inca unu,Iachint(al carui nume imi place atat de mult incat as numi un bou dupa el),pentru a scrie ceva critic,dar deja am gasit altceva.
Ca sa fac ajung la acel altceva,vreau sa va spun ca sunt a 12-a acum.Nu numai eu,ci si Lau si Alex Stancu,ceilalti doi membrii mici ai clubului nostru(unuia dintre ei i s-a furat bicicleta,iar celalalt,ma rog,mai bine i s-ar fura,dar nu i-o fura nimeni la cum e).Anyway,suntem a 12-a.Asta e important.
Si cum clasa a 12-a este importanta prin simplul fapt ca e 12(vezi 12 apostoli,12 stele nu stiu unde,12,12,12,12 peste tot),este si normal sa avem un examen important la sfarsitul acestei clase.Repet,a 12-a.In acelasi timp,traind in Romania,este normal ca mai marii educatiei,care sunt needucati clar(prosti,pe scurt),sa faca ce vrea pixul lor.Sau,mai bine zis,ce vrea creierul lor care e la fel de mare ca varful pixului.
Acum,intrebarea celor care nu sunt a 12-a este "Ce au facut?"!Ei bine,se trezesc ei la spartul targului sa ne anunte pe noi ca dam oralele incepand din ianuarie.Cand am aflat prima oara,evident am fost speriati.Apoi insa,la un interval foarte scurt de timp(la fel de scurt ca timpul in care le-a venit alora mai mari sa se gandeasca),am aflat ca oralele nu au de fapt nicio legatura cu bacul si nu se tine cont de ele.Bucurie mare!Deschidem o sticla de sampanie pentru asta!
Alta intrebare vine acum din partea tuturor: "Care e problema ta?"(adica a mea).Ei bine,prieteni,problema mea e ca mi se pune absenta la religie:)) si ca dau niste probe orale al caror rost nu-l vad,doua atestate la mate-info la informatica,al caror rost,evident,da,nu-l vad.Imi place ca au ramas trei probe la bac,asta e cel mai bun lucru facut de guvernarea Boc,dupa mine.
Ei bine,m-a dezamagit postul asta.Am pornit cu gandul sa spun tot ce e de rau la ce s-a schimbat,dar in afara de probele orale care incep din ianuarie(astfel o sa stau sa invat de revelion,cumva?),nu am ce sa zic.I'm speeechless!
A,faptul ca se mai face o catedrala in oras e problematic?Aa,evident ca nu!
Si...ma rog,ar mai fi faptul ca aia de la Top Gear(great fan) au trecut p-aci pe la noi cu masini una si una.Vedeti,d-aia trebuie asfaltate drumurile,ca sa nu ne facem de ras in fata astora,for crying out loud!
Si...cam atat!Am revenit la monotonie,la invatat,la ploi de toamna care provoaca o stare de tristete si melancolie nemaivazuta si nemaisimtita,la frig si la dat drumul la centrala chiar daca,de fapt,nu e nevoie,dar noi asa simtim ca e nevoie...

Niciun comentariu: