miercuri, 17 iunie 2009

B'legarii(sau B'logarii nu suntem siguri inca)

Si iata cum,intr-o zi de iunie,in anul 2009,patru oameni,dornici de aventura,cu spiritul bicicletei in ei,au decis sa-si faca un club de...biciclisti.Acest club isi propune sa,pe scurt,faca trasee foaaarte off road,sa adune mai multi membri care stiu ce inseamna sa mergi cu bicicleta pe marginile drumurilor.Membrii fondatori si singurii de pana acum sunt: Ducu,Alex,Lau,si eu,adica Hristo...s!
Avem de gand sa facem tot ce trebuie pt clubul asta : un site,autocolante,reclama,harti cu trasee,chiar si marcarea acestora...de ce nu?orice e posibil.
Pentru cei care sunt oameni normali si vor sa faca parte din club,ne pot contacta,deocamdata folosind acest blog:))Va voi tine la curent cu toate traseele noastre si toate noutatile privind clubul.
De unde ne-a venit ideea acelui nume?Pai simplu...veti afla daca intrati in club.
In acest moment incercam sa ne facem frumos o stema si niste tricouri,sa ne recunoasteti pe strada.Vom fi aceia murdari pe bicicleta:))
De ce biciclete dispunem acum fiecare? Iata:
DUCU- bicicleta KONA foaaaaaaaarte tare
ALEX- bicicleta DHS vai de capu ei
LAU- bicicleta DHS mai buna decat a lui Alex dar tot DHS
HRISTO-bicicleta TREK(a lu tata) sau Giant(a mea),depinde de configuratia traseului
Alte stiri in curand!;)

2 comentarii:

MARIOSFLE spunea...

BRAVO.IA LEGATURA CU GABI DACA VREA SI EL IN CLUB

Lau(unu din fondatori) spunea...

da, mai trebuie facut la el, dar o sa afcem, stam azi de vorba si hotaram macar numele.akcum ca avem si echipamente nu mai trebuie decat vointa(de care dispunem, rezultatul fiind acest club), asteptam membrii!