joi, 18 decembrie 2008

Praf

Ati observat ca in ultimele post-uri nu prea am criticat sau nu am zis nimic despre situatia din prezent.Ei bine,sa revenim!
S-a terminat cu scoala pe anul 2008,gata!Suntem liberi acum!Nici o grija timp de doua saptamani.Azi,la ora 19 eram prezent la teatrul Al.Davila din Pitesti pentru un concert d-al lui Vasile Seicaru,un folk-ist geniu.Nu stiu daca va place acest gen de muzica si sincer,nu ma intereseaza asa de mult(pt ca nu are rost sa discutam despre gusturi de muzica in acest post).Vreau sa vorbesc despre altceva.Faptul ca la televizor,sigur ati observat,apar numai oameni inculti,prosti,complet idioti,care se dau mari ca au nu stiu ce haine prafuite sau alte chestii de genul acesta.Acest spectacol m-a facut sa ma gandesc intens la faptul ca oameni culti ai acestei tari,fie ei cantareti,actori,scriitori,apar la televizor din joi in pastele cailor.Cum e posibil asa ceva,nu stiu.Adica,inteleg sa mai apara la televizor si partea cea mai de jos a acestei tari,ca avem si noi de ce rade,dar nu chiar in orice moment al zilei.Si plus ca sunt promovate tot felul de chestii la televizor,in timp ce acesti folk-isti tot fac spectacole,festivaluri,dar nimeni nu-i baga in seama.
Usor,usor se asterne praful pe tot ceea ce inseamna bun gust in aceasta tara si pamatuful se strica pe niste oameni care nu au nici un rost in viata lor penibila.Nu am nimic cu viata lor,dar sa si-o traiasca in liniste,ascunsi undeva intr-o pestera si sa nu imi apara mie in fata la televizor.Stiu,veti spune ca pot schimba canalul pe Discovery Channel sau ceva asemanator.Da,pot face asta!Dar asta nu rezolva situatia,ci pur si simplu ma indeparteaza pe mine si pe restul care fac asta de prostie,desi ea este inca existenta,acolo,asteptand sa ne inghita.
Daca am fost prea dur,ma scuzati,dar dupa un spectacol al unui geniu al muzicii romanesti,la care au fost prezenti aproape 100 de oameni(eu cred ca nici atat),nivelul de ... nici nu stiu cum sa-i spun.Nu stiu ce sa mai zic.Este imposibil!
E...praf!

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu ziceam partea q ''e praffffff'' de la mine asadar:)))
Da. Multi sunt praf ...;)
si tu esti bun :> adik ai scris bine :)) nu ti.o lua in cap aq ;)
Ai prea multa inspiratie in ultimul timp desi dk citesc q atentie e k si knd te.as asculta at knd ai logoree la ora de germana :)))) E TRUE ce sa my :) :*

deaconu spunea...

Da-l dracu de televizor ! Arunca-l , da-i foc , da-i cu praf de pureci , TV e bun doar pentru ... DVD player si filme porno :)) .... daca citez din clasici !
Oricum jegul tot jeg ramane , stai linistit nu o sa apara niciodata cultura la suprafata , doar aia care urmaresc doar banii , au cap si stiu sa faca bani. :)
Astia mai prosti ca noi , ne chinuim zi de zi cu subiecte "interesante" si cu o lume "cultivata" pe post se sfecla , incercand sa aducem o scanteie intr-un intuneric orbitor.

ana spunea...

Binenteles ca oamenii talentati,culti,speciali (sau cum le zici tu)sunt foarte putini si subtili.Gandeste`te ce s`ar intampla daca toti oamenii ar recunoaste "frumosul" ? Probabil ar fi haos total..asa ca minigrupul de oameni culti este protejat de oamenii inculti.E ca o masca protectoare.Asa ca fiecare cu gusturile lui si cel care stie sa deschida ochii bravo lui :)