duminică, 19 iulie 2009

Wonderful

Tinand cont de faptul ca numarul cititorilor acestui blog a crescut uimitor de cand cu acest club de ciclisti,este momentul sa mai scriu si despre altceva.Don't worry,biciclistii vor ramane pe primul loc.Dar totusi,as vrea sa vorbesc despre concertul de sambata seara din My Club.Fetele acelea 3 au cantat minunat.Mai mult decat minunat!Atat de mai mult decat minunat incat mai mult decat minunat e prea putin spus:)).Sincer,as vrea sa le vad ajungand sa fie cele mai tari cantarete din tara asta si sa cante alaturi de cei mai mari cantareti ai lumii.Sunt foarte tari fetele!
Iata ca se mai intampla in sfarsit ceva in orasul asta...Ce ma nelinisteste este ca,plecand din My dupa terminarea concertului,la vreo 100 de metri am inceput sa dam peste manelisti,tigani beti si alti prosti care strica tot ce a fost frumos.Numai aici(in tara)cred ca se poate vedea o antiteza atat de pronuntata intre cultura si incultura,frumos si fabulos de grotesc.
Ma rog,deja ne-am invatat cu chestiile astea,dar serios acum,pana cand?
Revenind la cele trei fete minunate...Eu o sa le zic The Three Wonderful Girls de acum incolo pentru ca nu stiu ce nume ar prefera toate impreuna:))...Fetelor,daca cititi,desi nu cred:)),la faima voastra,sa fim seriosi,vreau sa stiti ca ati fost fantastice...Va urez cat mai multe concerte sa aveti,sa va gasiti pe cineva care sa va lanseze in lumea larga si sa aveti tot succesul din lume!Break a leg!...
A,si imi pare rau ca am scris de prostii aia din marea de incultura,dar am facut-o doar doar dispar o data...Speranta meaaa...
Inca ceva despre concert: fara cuvinte ;) :D

3 comentarii:

The Three Wonderful Girls spunea...

Muie la tigani betivi :))

Autor spunea...

@ primul comentariu: stiu ca esti gaby!

catym7 spunea...

hello! suprpiza! una din cele 3 fete chiar a citit articolul si l-a transmis si celorlalte.Multumim tare mult pentru cuvintele astea, sa stii ca ne bucuram mult ca ati ramas cu o impresie placuta si deja asteptam urmatorul week-end.;)
Noi, cele 3 fete si o chitara, salutam oamenii cu pedale!:)